CHART søger kommunikations praktikant til efterårssemestret

CHART søger en kommunikationspraktikant til at være del af teamet fra den 23. oktober til den 31. januar 2018. Stillingen vil give dig mulighed for at komme helt tæt på CHART og kræver, at du kan lægge 15-20 timer om ugen gerne som en del af din uddannelse.

 

Vi leder efter en, der brænder for at kommunikere skarp og præcis om samtidskunsten og alle dets facetter, trives i at arbejde i et internationalt miljø og vil gerne være med til at skabe noget nyt.

 

Vi søger en person der:

– Har lyst til at være en del af en fremadstormende kunstbegivenhed med internationalt udsyn
– Har kendskab til samtidskunst, design og formidling
– Er skarp til at skabe fortællinger ved hjælp af velskrevne tekster og billeder
– Har kendskab til kunst, design og kultur og har lyst til at være en del af en fremadstormende kunstbegivnende med internationalt udsyn
– Arbejder struktureret, grundig og selvstændig
– Er velformuleret på både dansk og engelsk
– Har eventuel erfaring med eller interesse for wordpress, mailchimp, eller indesign fra tidligere projekter, og som ikke er bange for at bruge nye systemer
– Er studerende og har tid til at lægge 15-20 frivillige timer om ugen fra midten af oktober til slutningen af januar

 

Du kommer til at:

– Være del af et ungt og dynamisk team. Her får du en afgørende rolle i vores lille team, hvor der ikke er langt fra idé til handling
– Arbejde med vedligeholde og opdatere presselister
– Udarbejde tekster til hjemmesiden, nyhedsbreve og sociale medier
– Redigere hjemmesiden og opdatere de sociale medier løbende
– Løse ad hoc opgaver

 

Siden CHART blev grundlagt af fem gallerister i 2013, er det vokset til at være en kæmpe publikumssucces med over 28.000 besøgende i 2018. CHART er et vigtigt og populært non-profit  kunst-, design- og kulturevent, der på samme tid er en international platform for kunst og design i norden. CHART samler de bedste kunst- og designgallerier fra hele Norden, præsenterer kuraterede udstillinger og konkurrencer med unge kunstnere, designere og arkitekter; og sammensætter et stort, offentligt live-program med talks, performances, koncerter og andre events.

Som kommunikationspraktikant vil det være din fornemmeste opgave at kommunikere CHARTs mangfoldighed til et bredt publikum af professionelle og kulturinteresserede.

 

Ansøgning:

Hvis det lyder interessant, håber vi at høre fra dig. Send en kort ansøgning og CV til press@chartartfair.com før den 28. september kl. 12.00, og vedhæft gerne relevante eksempler på skrevne tekster på dansk og engelsk.

Related stories